Put & Take

 

Blue Rock Put & take

Put-søen er en stor dejlig dyb sø. Søen har meget fint og rent vand, så vi garantere at fiskene smager godt. Den er let og fiske og velegnet til børn også. Der er flere åbne stykker uden træer i baggrunden, så fint tilpasset fluefiskerne også.

   
 

Søen er åben!

 

   
 

Søen er fri for IHN og genåbnet for fiskeri

 

Så blev Blue Rock endelig kendt fri for IHN-virus, så der er åben for fiskeri og der er ikke krav om at grej skal desinficeres. Imens vi har været nedlukket har vi brugt til at opgradere put-søen. Træer er fældet og stynet op, siv er fjernet og gravemaskinen har flyttet rundt på de store kampesten og lavet flade banketter og en masse nye gode fiskepladser ved søen. Operationen blev desværre ikke helt færdig før end at gravemaskinen gik i stykker, så den er sent til reparation nu. Der mangler kun ca. 30% af søen, men den bliver svær at kende igen når den bliver helt færdig. Så det kan I glæde jer til. Desværre har den lange nedlukning betydet at børne sø og fluestrøm er blevet forsømt og da vi vil bruge alle kræfter på at bringe put-søen i tiptop stand, så er der ikke udsigt til at disse åbner op igen før foråret 2022.

Størsøen fisker eminent for tiden og vi har åbnet for bookingen igen. Fiskene har savnet jer så det er bare med at give den gas nu! DM i størfiskeri er planlagt til sidste weekend i August. Der kommer mere info + dato for tilmelding og et par ugers tid.

God sommer og K&B!

Team Blue Rock

   
 © Peter Wiggers Blue Rock, Ravnegårdsvej 16, 5762 V. Skerninge, Tlf: 29918191, E-mail: kontakt@bluerock.dk